Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse
| Rodzaj: | szkolenie kurs |
|---|---|
| Tryb: | indywidualny / do ustalenia, wyjazdowy |
| Tematyka: | Biznes i zarządzanie » BHP |
Program
Program szkolenia:
1. Rodzaje zanieczyszczeń
2.Zasady dobrej praktyki higienicznej GMP
3.System analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych.
4.Zasady racjonalnego żywienia.
5.Podstawowe zasady znakowania żywienia
6.Bezpieczeństwo żywności.
1. Rodzaje zanieczyszczeń
2.Zasady dobrej praktyki higienicznej GMP
3.System analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych.
4.Zasady racjonalnego żywienia.
5.Podstawowe zasady znakowania żywienia
6.Bezpieczeństwo żywności.
| Uczestnicy: | Oferta jest skierowana do osób pracujących przy obrocie świeżej żywności oraz dla pracowników pracujących przy produkcji żywnoścą(stanowiska zwią |
|---|---|
| Warunki przyjęcia: | Telefonicznie bądź email |
Terminy
| Rozpoczęcie | Trwa | Plan zajęć | Miejsc | Lokalizacja |
|---|---|---|---|---|
| dowolny termin | 10 | |||
| dowolny termin | 20 |
Cena
80 zł brutto/ całość
Koszt szkolenia 80zł/os. (5 godzin szkolenia)
Miejsce szkolenia
E-learning (szkolenie przez Internet)
Tagi: BHP
Ostatnia aktualizacja: 10 kwiecień 2014

