Języki i filologie obceMedycyna i zdrowiePrawo jazdyKosmetyka i urodaKomputery i InternetTurystyka, hotelarstwo i gastronomiaKsięgowość, kadry i finanse
| Rodzaj: | szkolenie kurs |
|---|---|
| Tryb: | indywidualny / do ustalenia, weekendowy, wyjazdowy |
| Tematyka: | Agroturystyka, rolnictwo, zoologia i weterynaria » Rolnictwo i ogrodnictwo |
| Poziom: | Kurs jednodniowy |
Program
Kurs podejmuje zagadnienia dobrostanu zwierząt w okresie przedubojowym oraz szczegółowo omawia przepisy normujące zasady postępowania przy realizacji czynności związanych z ubojem typowych zwierząt hodowlanych. Kurs dla pracowników rzeźni oraz dla osób wykonujących ubój zwierząt na potrzeby własne (hodowców, rolników).
| Uczestnicy: | Dorośli, wykształcenie co najmniej zasadnicze zaw. |
|---|---|
| Warunki przyjęcia: | Zgłoszenie |
| Dyplom: | Zaświadczenie o ukończeniu szkolenia |
Możliwość realizacji szkolenia bezpośrednio na terenie zakładu pracy przy zgłoszeniu min. 10 uczestników (cena negocjowana).
Terminy
| Rozpoczęcie | Trwa | Plan zajęć | Miejsc | Lokalizacja |
|---|---|---|---|---|
| dowolny termin | 1 dni | sob | 20 | Kielce |
Cena
330 zł brutto/ całość (330 zł netto)
Cena za przeszkolenie jednej osoby
Miejsce szkolenia
Przedsiębiorstwo Usługowe NOVUM
ul. Warszawska 5/30
25-512 Kielce
Polska
Tagi: ubój domowy, ubój własny, rzeżnie, dobrostan
Ostatnia aktualizacja: 20 maj 2014

